Vooroefeningen parade en defilé omgeving Zorg en Hoop

0
2

Vooroefeningen parade en defilé omgeving Zorg en Hoop 1

De vooroefeningen van de parade en het defilé in verband met de Onafhankelijkheidsdag op 25 november zullen in de omgeving Zorg en Hoop en andere plekken plaatsvinden.

Deze vooroefeningen zullen voornamelijk in de ochtenduren plaatsvinden op de navolgende dagen en plekken: vrijdag 8, woensdag 13, vrijdag 15, maandag 18 en zaterdag 23 november. De wegen zullen op alle oefendagen worden afgesloten of er zullen wegomleggingen plaatsvinden. Hierom doet het Korps Politie Suriname (KPS) een beroep op weggebruikers om, waar nodig, hun medewerking te verlenen tot een goed en vlot verloop van deze vooroefeningen.

Op vrijdag 8 november zal de vooroefening plaatsvinden, nabij het hoofdkwartier van de Beveiliging- en Bijstandsdienst aan de Van ’t Idsingastraat. De oefening zal op de openbare weg plaatsvinden en wel op de Dr. Sophie Redmondstraat, Johan Adolf Pengelstraat, Brumastraat en Oranjelaan.

Op woensdag 13 en vrijdag 15 november zal de oefening plaatsvinden in de omgeving van de Politieacademie. Er zal gelopen worden in de Commewijne-, Coesewijne-, Nickerie- en Surinamestraat.

De pregenerale oefening zal volgens planning op maandag 18 november plaatsvinden, nabij het hoofdbureau van de brandweerkazerne aan de Gemenelandsweg. De oefening zal plaatsvinden aan de Gemenelandsweg, Gravenbergstraat en de Rodekruislaan.

De generale oefening vindt plaats op maandag 23 november in de omgeving van de Politieacademie. De vooroefeningen vinden in de ochtenduren plaats. Het verkeer zal vanaf 06.30 uur worden omgeleid. Voor een vlot verloop van zaken doet de politie een beroep op weggebruikers om zoveel mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op alle oefendagen ter plaatse stipt op te volgen.

(bron: srherald.com)