VCB komt met Mobile Banking

0
1

VCB komt met Mobile Banking 1

Klanten van de Volkskredietbank (VCB) kunnen vanaf morgen mobiel bankieren. “De VCB Bank kondigt met gepaste trots haar jongste product aan: VCBBank Mobile Banking”, meldt de bank. Met ingang van morgen kunnen de klanten van de VCB Bank dit product bij elk kantoor aanvragen en vervolgens de app downloaden teneinde het gemak van Mobile Banking te ervaren.

“Het betaallandschap waar wij allemaal deel van uitmaken is zich door de jaren heen flink gaan ontwikkelen. Waar vroeger de typisch traditionele manier van betalen contant (cash) was, zijn er nu, dankzij de vele moderne technologieën, veel meer mogelijkheden beschikbaar geworden. De focus van de nieuwe vormen van betalen en dus bankieren is met name gericht op veiligheid en gemak”.

Mobile banking is geheel gratis en maakt het gemakkelijk voor de klant om 24/7 te bankieren wanneer het de klant uitkomt, ongeacht de tijd en/of lokatie. Het opvragen van het saldo, overboeking tussen eigen rekeningen binnen de VCB Bank alsmede overboekingen naar eigen rekeningen en rekeningen van derden bij andere banken, is allemaal mogelijk met één druk op een knop. Rekeninginformatie opvragen middels het sturen van een SMS, behoort ook tot de mogelijkheid. En zelfs het betalen van nutsrekeningen en uw inkopen, mits de winkelier ook beschikt over Mobile Banking, kan met Mobile Banking.

Dit product voldoet volgens de bank aan alle veiligheidsvereisten en past helemaal in lijn met de National Risk Assessment- (NRA) richtlijnen, die steeds meer een stempel zullen drukken op de samenleving.

De app is beschikbaar voor iOS- en Android-gebruikers en is te vinden in de App Store en Google Play.

(bron: srherald.com)