Rechercheurs houden overvallers en helers aan

0
2

Rechercheurs houden overvallers en helers aan 1

Rechercheurs van regio Midden bijgestaan door leden van het Regiobijstandsteam Paramaribo (RBTP) hebben maandag vier verdachten aangehouden in verband met een geval van diefstal door middel van geweldpleging.

Op klaarlichte dag werd een vrouw op die bewuste maandag in haar woning overvallen door de 51-jarige Kenneth M. alias Bomba en zijn kompaan, de 32-jarige Gerron M. Deze criminelen hebben daarbij sieraden en een geldbedrag buitgemaakt.

Tijdens een gezamenlijk onderzoek zijn Kenneth M. en Gerron M. in beeld gebracht. Enkele uren na de overval werden zij aangehouden. Intussen was een deel van de buit al in handen gekomen van twee helers. Met name de bij de politie welbekende heler Delvano P. alias Lopez (32) en de 56-jarige heler Naraindath M.

De politie heeft een groot deel van de buit teruggevonden op de overvallers en helers. Uit onderzoek is gebleken dat het vuistvuurwapen een gaspistool is.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Kenneth M. alias Bomba, Gerron M. en Delvano P. alias Lopez in verzekering gesteld. Naraindath M. is na verhoor door de politie heengezonden. De recherche van regio Midden onderzoekt deze zaak verder.

(bron: srherald.com)