Producten 18 Surinaamse bedrijven op Cuba Expo

0
1

Producten 18 Surinaamse bedrijven op Cuba Expo 1

Samen met 55 andere landen staat Suriname op de Fihas-beurs in Havana, Cuba.
Suriname wordt vertegenwoordigd door het Ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HI en T), die op zijn beurt producten van 18 Surinaamse bedrijven promoot. Het is de 9e keer dat Suriname meedoet aan beurzen in Cuba.

Producten 18 Surinaamse bedrijven op Cuba Expo 2
Foto: HI en T

Volgens Magubane Poetisi, beleidsmedewerker van de afdeling Ondernemerschap van HI en T, die leidinggeeft aan de Surinaamse delegatie is men vaak ingenomen met de producten van Suriname. Poetisi zegt dat Suriname niet alleen in Cuba bekend wordt, maar ook in andere landen, omdat ook de andere landen die op de beurs staan de aandacht vestigen op Suriname.

Het Ministerie van HI en T doet er alles aan om zoveel mogelijk het Surinaamse product wereld bekend te maken, daarom is het belangrijk dat ons land meedoet aan zulke beurzen.

De ambassadeur Marciano Edgar Armaketo is er trots op dat Surinaamse producten schitteren op de beurs in Cuba. Armaketo zegt dan men al bezig is te kijken naar mogelijkheden om Surinaamse producten op de schappen te plaatsen in Cuba, maar dat men nu al kennis mee maakt is geweldig.

Producten 18 Surinaamse bedrijven op Cuba Expo 3
Foto: HI en T

Van 09.00 tot en met 17.00 uur zullen de vertegenwoordigers van het Ministerie van HI en T tijdens de beursdagen Suriname waardig uitdragen. Deze beurs wordt gehouden van 4 tot en met 8 november.

(bron: srherald.com)