Leendert Grives overleden bij zwaar ongeval

0
46

Leendert Grives (45) is vandaag bij een verkeersongeval op de kruising van de Martin Luther King- en de Ramgoelamweg overleden. De politie van Livorno kreeg zes uur in de ochtend de melding van een verkeersongeval en ging ter plaatse voor onderzoek.

Bij aankomst op de plek van het gebeurde werd een zwaar beschadigde personenauto op de berm naast een elektriciteitsmast aangetroffen. Op het wegdek trof de politie het levenloze lichaam van een man aan, die naderhand Leendert Grives zou blijken te zijn.

Voor de komst van de politie hadden omstanders Grives uit de auto gehaald en op het wegdek gezet. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Leendert Grives vast.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de autobestuurder Grives over de Martin Luther Kingweg reed, komende vanuit de richting van de Industrieweg en gaande in de richting van de Latourweg. Grives wilde een auto inhalen en zijn voertuig kwam tijdens die inhaalmanoeuvre tegen de voorrijder aan. Door die aanrijding heeft Grives vermoedelijk de controle over de besturing van zijn auto verloren met het gevolg dat zijn voertuig tegen de elektriciteitsmast aankwam. Grives heeft de botsing tegen de elektriciteitsmast niet overleefd.

Het ontzielde lichaam van Leendert Grives is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie van Livorno. Met het overlijden van deze autobestuurder staat de verkeersbarometer op 40.

(bron: srherald.com)