Guyana en Frans-Guyana worden toegevoegd aan Moto 2

0
1

Rinaldo Setrowidjojo van Suriname Extreme Sports en Danny Gummels van Club Neutraal gaan na het succes van Moto Experience 1 door met de tweede editie. Tijdens deze editie zal de competitie er helemaal anders uit zien.

“Er zullen participanten bijkomen vanuit Guyana en Frans-Guyana. Dit zal ervoor zorgen dat de spanningen alleen maar hoger worden. De klasse indelingen zullen niet veel verschillen als van de eerste race. Alleen zal de organisatie ernaar toe werken dat er meer deelnemers in een race kunnen starten. De baan is intussen al opengesteld voor trainingen”, aldus Danny Gummels.

Foto: SME Sport

De Moto Experience 2 zal op zaterdag 23 november gehouden worden op de Vasilda Crossbaan aan de Javaweg. Op deze dag zal er doorgetrokken worden met goede verlichting. De dominerende rijders van de Moto 1 zijn zich heel serieus aan het voorbereiden voor Moto 2. Een super enthousiaste klasse op dit moment is de klasse van de dames Yahama fietsen. Deze is namelijk ook de klasse met de meeste deelnemers. Nahar Jaier en Joey Kasanradji van deze klasse zijn zich nu professioneel aan het voorbereiden voor de Moto 2.

Tariq Abdoelrahman

(bron: srherald.com)